Hvad kloge kvinder ved om kærlighed

Hvad kloge kvinder ved om kærlighed part 2.

Kloge kvinder ved at der er forskel på en potentiel ægtemand og en potentiel katastrofe.

De fleste af os kender nok følelsen af at komme ind af døren til en stor fest. Der er ret mange mennesker og en halv snes kvalificeret mænd. I løbet af 10 min får man øje på en utrolig flot fyr som man HELT SIKKERT godt kunne falde for. Han er høj, bredskuldret, har en virkelig tjekket jakke og en lækker skjorte på. Alt ved ham ser interessant ud.

To unge kvinder vimser omkring ham hvilket egentlig gør det hele lidt mere spændene, og der er helt sikkert ikke en kvinde i lokalet som ikke kunne have lyst til at gå med ham hjem. Han har ingen grund til ikke at være selvsikker og hans kropssprog signalere at han godt ved det!
Efter 20 min har Hr. superlækker fået øjenkontakt med dig i et tætpakket lokale, efter en halv time henter han også en drink til dig.
Efter en time spørg han så om i måske skal mødes et andet sted senere.

STOP LIGE HER.

Du har et mønster der ser sådan her ud:

Du bliver tiltrukket af mænd som ser godt ud og har et anstrøg af glamour. Hvis ikke fyren ligner en blanding af Brad Pitt og Ragner Loth Brok så kan han godt pakke sammen, for du ligger slet ikke mærke til almindeligt dødelige. Og du vil sikkert forklare det med at du er kræsen og kritisk når du udsøger dig den rette.
MEN hvorfor viser den rette sig altid at være den forkerte?

Nok er du kræsen og kritisk, men ikke med de rigtige ting, så forbliv i de rigtige ting. Lad vær at gå på kompromis med dig selv, dine egne egenskaber og værdier.

Karakteregenskaberen: – Er uhåndgribelige kvaliteter som afspejler sig i en mands værdier og den måde hvorpå han behandler omverdenen og den kvinde, han er involveret i – skænker hun ikke en eneste tanke.

Og det du ønsker her i livet, er at bage småkager i et gennemsolidt hjem med en gennemsolid familie. Det betyder at, lige så snart kemien begynder at syde og boble mellem hende og en af disse glamour-drenge tager hun forklædet på (skjoldet)

En kvinde der bruger hovedet ville sige at denne kemiske formel ikke er særlig smart.

Kærlighed til jer, glem aldrig jer selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kloge kvinder ved om kærlighed