JULIVER BEAUTY CPH - før og efter

Hvad kloge kvinder ved om kærlighed

Ingen kvinder bliver født kløgtige.

Der er intet mere sårende og ødelæggende end at se et menneske du har elsket, holdt af og viet dit liv til at vende 180 grader. Men det handler for det meste ALDRIG om dig det handler om dem. Når du tager kontrollen væk fra et menneske som er kontrollerende, vil de gøre alt der står i deres magt for at genvinde den tabte kontrol. Derfor vælger de at kontrollere folk omkring dig fortælle du psykisk ustabil, sindssyg WHATEVER de kan finde på at sige og gøre de værste ting som får dig til at føle du intet er værd.
MEN DET ER DU!

At finde en god mand er ligesom at lede efter en p-plads i en storby, det virker altid som om at de bedste er optaget, og mens de ledige ser godt ud på afstand, så er der gule striber, en brandhane eller en port. Men for både p-pladser og gode mænd gælder, at man kan finde dem med tålmodighed. Hvis du ikke opgiver er det blot et spørgsmål om tid.

  • En god mand bakker dig op uden at ville styre dig, denne mand vil hjælpe dig med at nå dine mål.
  • En god fyr er ærlig, heriblandt sine følelser, sin usikkerhed og sine behov.
  • En god fyr er retfærdig og han ved at man deles om forpligtelserne, denne mand ved hvordan man vasker tøj, reder jeres seng og laver mad, altså tager del i arbejdet.
  • En god fyr er i stand til at binde sig! Denne mand ønsker et stabilt, ligeværdigt og hengivent forpligtende forhold, og hans livsstil afspejler hans evne til at knytte permanente bånd.

En kvinde som bruger hovedet, er smart nok til at værdsætte en mand der:

  • Giver et forhold mulighed for at udvikle sig langsomt
  • Ikke forcerer forholdets seksuelle udvikling
  • Har fødderne plantet i virkeligheden ikke i fantasien.
  • Ikke lover noget, før han ved om han kan holde det.

En mand har det med at nødlande på dit hjerte med et brag, du mister absolut intet ved at lægge en dæmper på en mands tempo. Hvis det tegner til at blive ”et for evigt forhold” så har du en evighed til at nyde det i.

Det er F.eks. Ikke smart at planlægge bryllupsrejsen, før du er sikker på, at ”jeg elsker dig” betyder det samme for ham som for dig.

Hvad kloge kvinder ved om kærlighed.

Kærlighed til jer, i er aldrig alene.

3 kommentarer

  • Linda

    Så flot beskrevet 🙏🏼💕

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Du lyser. Du lever. Du vokser. Du arbejder. Du gør det, også når det er svært. Det er store kræfter du er oppe imod. Du er ved at finde hjem til dig selv igen. Jeg er så fucking stolt af dig. Du fortjener alt det bedste min krigerinde❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg er så stolt af dig smukke ❤ du fortjener det bedste!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULIVER BEAUTY CPH - før og efter