Metakognitiv tænkning.

Elsk nu dig selv!

Før du læser dette indlæg, find det spejl du har tættest på dig og giv dig selv 3 komplimenter.

Gjorde du det, eller læser du bare videre? Så prøv igen. Og skriv nu de 3 komplimenter du gav dig selv i kommentarfeltet.

Næste step:

Føler du at du er ærlig overfor dig selv? Hvis du fjerner det første bogstav i kærlighed, er det ærlighed. Så kan du ikke kigge dig selv i spejlet og komplimentere dig selv, og være ærlig, så lære du aldrig at give dig selv den kærlighed du fortjener. Så fuck nu om du ikke lige har vasket hår i 3 dage og har mørke render under øjnene, din selvtillid og selvrespekt gør dig smuk!

Hvem er den vigtigste person i dit liv?

Du svarede nok enten et familie medlem eller din partner.. Det startede jeg også med.

Den vigtigste person i dit liv er dig selv, og vil altid være dig selv. Er det ikke det? Så har du de helt forkerte mennesker omkring dig, eller måske ingen mennesker omkring dig. Men hellere være ensom og glad end populær og trist.

Er du en pleaser? Det er du, da det er meget nemmere at fixe andre, fordi så glemmer du nemlig dine egne problemer for en stund. Men hvem løser dine problemer?

Tænk nu på 3 navne du kan komme i tanke om ville gribe dig hvis du faldt, så meget som du ville gribe dem.
Du kan nok kun skrive 1  eller måske slet ingen? Det første navn du bør have skrevet er dit eget.

Så skriv nu dit navn med STORE bogstaver, det er lige meget hvor.

Forstil dig du tegner en tegning som lille, du er rigtig stolt af. Sådan en tegning som skal op på køleskabet, du glæder dig til at give den til en helt bestemt person, men du har tegnet den med blyant, så du er så usikker på hvad den her person tænker om ifølge dig selv et kunstværk uden lige. Så du visker den flotte tegning ud for at lave den om. Fordi du tænker på hvad den person, som du skal give den til tænker?

Vend den om, havde du fået en grim tegning af en du elsker, havde du kun set det smukke i tanken om at der findes en som vil bruge sin tid på overhovedet at sætte sig ned og tegne noget til dig.

Så hvorfor lave dig selv om for at blive elsket, holdt af, anderkendt, komplimenteret, tryg eller føle dig god nok? whatever….

Skal du ændre noget er det din tankegang, aldrig dig selv.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metakognitiv tænkning.